Pământul – „Aurul negru” al cetățenilor comunei Zărnești

Pământul - "Aurul negru" al cetățenilor comunei Zărnești

Pământul – „Aurul negru” al cetățenilor comunei Zărnești

Pentru a elimina suspiciunile existente printre cetățenii comunei conform cărora bătălia pentru funcția de primar este de fapt o bătălie pentru pământurile „cetății” noastre propun să formulăm o scrisoare deschisă și să susținem o petiție de sprijin în acest scop.

Domnule viitor primar al comunei Zărnești jud Buzău

Subsemnatul Dumitrașcu Gabriel, candidat USR la funcția de consilier local  al com Zărnești, vă adresez o rugăminte care este de fapt un îndemn la meditație asupra unui aspect de decență și moralitate.

Haideți,   vă rog, să asigurăm bătrânilor din comunitatea noastră cu mai puțin noroc de sprijin fizic și  financiar, aflați în condiții dificile din diverse cauze, cum ar fi faptul ca cei care ar putea să le acorde acest ajutor sunt plecați din țară pentru un trai mai bun, să le asigurăm, cum spuneam, o bătrânețe decentă.
Consider foarte necesară investiția într-un cămin de bătrâni unde aceștia să socializeze, să fie îngrijiți, să primească hrană si medicamente în condiții identice cu ale celor găzduiți în căminul de bătrâni de la Costești unde se află și un unchi de-al meu, consătean de-al nostru.
Această investiție se poate realiza prin solicitarea de fonduri europene sau chiar din surse proprii. Administrarea terenurile agricole ale proprietarilor batrâni cât și tineri ai comunei noastre în interesul comunitații ar putea fi sursa locală de finanțare necesară demarării lucrărilor și finalizării acestora în maxim 2 ani.
Costuri estimate 750.000 Euro sau 3.600.000 Lei.
Amplasare ideală, ar fi  în apropierea pădurii de brazi din Fundeni.
Crearea unui nr de 15 – 30 de locuri de muncă, nu este un lucru de neglijat.

Cu toții putem să ajungem bătrâni, neputincioși și fără sprijin. Orice cetățean ar fi recunoscător să beneficieze de condiții umane de trai în ultima perioadă a vieții.
Închei prin a spera ca indiferent cine va fi primar al comunei Zărnești în mandatul 2020 – 2024, va pune  în aplicare această propunere de investiții.

Semnează
candidat USR  la funcția de consilier local
Dumitrașcu Gabriel

Pentru sustinerea si punerea în aplicare a  proiectului solicit sprijinul cetățenilor prin votarea listei de candidați ai USR la funcția de consilieri locali ai comunei Zărnești.

Gânduri bune tuturor!

Comentarii pe Facebook
Arata si prietenilor tai!