Talent – 3D Art

Talent - 3D Art

Talent – 3D Art

 

„Numele meu este Marcello Barenghi. Unii spun că sunt unul dintre cei mai buni artiști din lume, am studiat Art, am absolvit Arhitectura și timp de 15 ani lucrez la Blockbuster.

Sunt serios! Am încercat să lucrez ca ilustrator independent, dar, într-adevăr, m-au făcut să cred că talentul meu era inutil, exploatându-mă și umilindu-mi munca. Am fost atât de dezamăgit și am întristat că, la vârsta de 23 de ani și timp de 20 de ani, am încetat să desenez, să iau cei mai buni ani ai vieții mele din artă.

Dacă nu mi-aș fi pierdut slujba în 2013, probabil că nu mi-ai fi văzut niciodată desenele.
Șomer și fără nimic de pierdut, am deschis canalul meu de la Youtube și am început să desenez din nou, mulțumind. De aceea nu-ți voi mulțumi niciodată suficient. M-ai susținut și, după desen, am crescut și, împreună cu mine, i-am inspirat atât de mulți artiști tineri (#marcellobarenghiinspired).

Dar acum îmi dau seama că nu pot face progrese și că planurile mele se află într-o situație proastă, în special tutorialele mele de desen, cartea mea și prima mea expoziție solo.

Adevărul este că nu pot face totul singur! Pentru a-mi îndeplini misiunea, trebuie să angajez un angajat sau să plătesc pe cineva să facă ceva pentru mine (traduceri și dublare în limba engleză, social media, servicii de secretariat, editare video), dedicându-mi tot timpul producției de artă și conținut. De asemenea, echipamentul calculatorului meu este depășit și trebuie să îl reînnoiesc pentru o editare video mai rapidă și mai bună, ceea ce înseamnă mai multă calitate și mai mult timp și tutoriale.

SA INCEPEM CU…
Tutorialele mele de desen
Voi continua să-mi publice videoclipurile de desen pe YouTube, disponibile gratuit pentru toată lumea, ca de obicei. Cu toate acestea, dacă doriți să mă sprijiniți, veți avea acces la chestii numai pentru patroni, în funcție de nivelul dvs. de contribuție (consultați coloana Recompense).
O dată pe lună, de exemplu, voi posta un video tutorial pas cu pas despre cum să desenez unul dintre cele mai populare desene, care durează aproximativ 20 de minute și povestesc în italiană cu subtitrări în limba engleză.
Ținând cont de feedbackul dvs., voi folosi fondurile pentru a-mi face tutorialele mai eficiente și de înaltă calitate.

detalii

Comentarii pe Facebook
Arata si prietenilor tai!