Bomba zilei – Victor Ponta, susține că -“Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în Israel și să nu fie extrădat.”

Bomba zilei

Bomba zilei – “Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în Israel și să nu fie extrădat.”

Bomba zilei - Victor Ponta, susține că -Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în Israel și să nu fie extrădat.
Bomba zilei – Victor Ponta, susține că -Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în Israel și să nu fie extrădat.

Victor Ponta la TVR

„Eu cred că Liviu Dragnea și-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel și să nu fie extrădat. Eu nu cred că el are o înțelegere cu statul Israel, are cu… apropo, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat țeapă și la ăia. El a zis că vrea să se vadă cu Trump, dacă vine în Israel. Când a aflat că nu mai vine Trump, că vine fiica, a zis că se vede și cu fiica, să-i spună cât de mult îl iubește pe tati. Când a ajuns acolo i s-a spus că nu e pe listă. A început să zică: cum, eu care… și apoi s-a întors”.

 

Comentarii pe Facebook
Arata si prietenilor tai!